Hulpaanvragen

Wekelijks wordt Care Foundation geconfronteerd met de grote nood onder de Roma op de projecten in Roemenie. Voor een aantal zaken besluiten we hulpaanvragen te doen, dit communiceren we via de website, via facebook of via de nieuwsbrief.

Zodra we een sponsor hebben gevonden voor de betreffende hulpaanvraag verschijnt er op deze locatie een financiële update.


 

20 maart 2014 - cyste Mihaela

 Mihaela (deelnemer programma Personal coaching) moet opnieuw geopereerd worden i.v.m. de verwijdering van een cyste, ditmaal in haar nek. De kosten voor de operatie bedragen circa € 270,00. Zijn er mensen die hieraan een bijdrage willen leveren?

Ontvangen bedrag € 40,00


 

20 september 2013 - knobbeltje Mihaela

 Vorige week moest één van de studenten die we ondersteunen, Mihaela, plotseling opgenomen worden in het ziekenhuis. Hoewel een knobbel goedaardig bleek te zijn had dit wel een spoedeisend karakter.
De daaraan gekoppelde medische kosten bedragen € 320,00. Wil jij hierin een bijdrage doen?

Ontvangen bedrag € 60,00
 


 

01 februari 2013 - auto en huur ruimte

In de komende maanden is het een grote uitdaging om de ruimte in Tarnaveni te bekostigen. Dit kost ons per maand circa 300 euro. In de afgelopen maand is de auto total loss verklaard, er moesten teveel zaken gerepareerd worden waardoor we geen goed veilig en doeltreffend vervoersmiddel meer hadden. Hierdoor hebben we besloten een nieuwe auto aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen 2450 euro. Zou jij een financiele bijdrage willen doen om de programma’s op facilitair gebied mogelijk te maken?
Meer informatie? Klik hier.


 

17 novemer 2012 - tandarts

Eén van onze studenten moet dringend naar de tandarts voor diverse behandelingen. Daarom zijn we op zoek naar een sponsor, of meerdere sponsoren die bij elkaar € 58,00 willen doneren.
Wil jij deze student helpen?

Ontvangen bedrag € 25,00


 

17 oktober 2012 - schoolboeken

Eén van de studenten die we begeleiden heeft dringend vier schoolboeken nodig, wie wil haar helpen met een paar schoolboeken? Hiervoor is in totaal € 38,00 benodigd. 

Ontvangen bedrag € 38,00


 

19 september 2012 – nierbehandeling 

Eén van de studenten die wij ondersteunen is vandaag opgenomen in het ziekenhuis voor een behandeling van haar nieren, het verwijderen van nierstenen en onderzoek naar rugklachten. De gehele behandeling kost de komende dagen (inclusief de nodige medicatie daarna) rond de € 425,00.

Ontvangen bedrag € 360,00


 

19 september 2012 – vitamines 

Wij staan een jong volwassene bij die momenteel in de gevangenis verblijft. Hij is op een bijzondere manier op ons pad gekomen. Met zijn gezondheid gaat het sinds de zomer niet goed en daarom gaan we hem ook ondersteunen met vitamines.

Wie wil hiervoor maandelijks een bedrag van € 20,00 doneren?

Ontvangen bedrag € 20,00 per maand.


 

19 september 2012 - schoolspullen

Het schoolseizoen is afgelopen maandag weer begonnen en een tweetal studenten hebben tekort aan diverse schoolspullen. Hiervoor hebben wij ongeveer € 75,00 nodig, wie kan ons daarbij helpen?

Ontvangen bedrag € 75,00


 

25 mei 2012 – onderzoek naar hepatitis

Een jonge vrouw moet diverse onderzoeken ondergaan om haar gezondheidsklachten inzichtelijk te maken. Hiervoor is in eerste instantie € 47,50 voor benodigd. Wie wil ons hiermee helpen?

Ontvangen bedrag € 0,00


 

30 april 2012 - babypakket

In de Roma gemeenschappen worden veel kinderen geboren. Dit gebeurt in een groot aantal gevallen in ongezonde en onhygiënische situaties, of in het ziekenhuis of thuis. In beide gevallen is hygiëne en goede voeding essentieel voor de gezondheid van moeder en kind. Nu zijn we op zoek naar een babypakket met babykleertjes en verzorgingsspullen om met spoed op te kunnen sturen.

Ontvangen en opgestuurd: een babypakket.


 

13 april 2012 - Engelse les

Jong volwassenen die proberen om op eigen benen te gaan staan ondersteunen wij op verschillende levensgebieden. Voor de ontwikkeling van één van de studenten die wij begeleiden hebben wij gezocht naar een Engelse cursus, hiermee wordt de kans op een baan vergroot. Per les bedraagt de vergoeding  € 4,50. In eerste instantie gaan we een traject in van circa 25 lessen. Wie wil er één les willen doneren?

Ontvangen bedrag € 13,50 (drie lessen).


 

28 Maart 2012 - bril
De studenten uit ons programma Personal Coaching willen we niet alleen ondersteunen in studie, onderdak en levensonderhoud maar ook qua gezondheid.

De ogen van één van onze studenten gaan hard achteruit, we zijn op zoek naar één of meerdere sponsoren die een bedrag van € 200,00 willen doneren voor een bril en bijbehorend onderzoek.

Ontvangen bedrag € 225,00

 

 

Nieuwsbrief